Objednávání
Přístupové údaje pro vstup do systému objednávek získáte v kanceláři jídelny.Jídelní lístek školní jídelny GOB a SOŠ – 4. týden
Vysvětlivky alergenů jsou na konci stránky
Pondělí 25. ledna 2021
- polévka: koprová, 1a, 7, 3, 12
- oběd: srbské rizoto, okurka, 7, 9, 10
- nápoj: čaj
- jogurt, 7
Úterý 26. ledna 2021
- polévka: vývar s kapáním, 1ac, 3, 7, 9
- oběd: králík na smetaně, houskový knedlík, 1ac, 3, 7, 9, 10
- nápoj: džus, čaj
Středa 27. ledna 2021
- polévka: jáhlová, 7, 9
- oběd: vepřová pečeně, brambory, dušená mrkev, 1ac, 7, 12
- nápoj: čaj
- ovoce
Čtvrtek 28. ledna 2021
- polévka: čočková, 1a
- oběd: šunkové flíčky, zelný salát, 1ac, 3, 7, 10
- nápoj: čaj
Pátek 29. ledna 2021
- polévka: česneková, 1a, 3, 9
- oběd: kuře ala-kachna, bramborový knedlík, zelí, 1ac, 3, 10
- nápoj: čaj
Jídelní lístek školní jídelny GOB a SOŠ – 6. týden
Vysvětlivky alergenů jsou na konci stránky
Pondělí 8. února 2021
- polévka: pohanková, 7, 9
- oběd: pražská vepřová pečeně, rýže, červená řepa, 1a3, 9, 10
- nápoj: čaj
- ovoce
Úterý 9. února 2021
- polévka: vývar s těstovinou, 1ac, 3, 7, 9
- oběd: segedínský guláš, houskový knedlík, 1ac, 3, 7, 10
- nápoj: džus, čaj
Středa 10. února 2021
- polévka: rajská, 1ac, 10
- oběd: kuřecí špíz, opékané brambory, tatarská omáčka, 3, 7, 12, 10, 6
- nápoj: čaj
Čtvrtek 11. února 2021
- polévka: zeleninová, 1a, 7, 9
- oběd: čočka na kyselo, uzené maso, okurka, chléb, 1ac, 3, 7, 10
- nápoj: čaj
- pudink, 7
Pátek 12. února 2021
- polévka: s krupicí a vejcem , 1ac, 3, 7, 9
- oběd: moravský vrabec, bramborový knedlík, špenát, 1ac, 3, 7
- nápoj: čaj, mošt
Přehled alergenů:
1 - obiloviny obsahující lepek pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 - korýši a výrobky z nich
3 - vejce a výrobky z nich
4 - ryby a výrobky z nich
5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 - sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 - mléko a výrobky z něj
8 - skořápkové plody mandle, lískové ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9 - celer a výrobky z něj
10 - hořčice a výrobky z ní
11 - sezamová semena (sezam)
12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg/kg, I, vyjádřeno SO2
13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 - měkkýši a výrobky z nich
Podrobnější informace o alergenech u vedoucí ŠJ.
V závorce - alergeny obsažené v surovinách ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny.
Bez závorky- alergeny obsažené v surovinách.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelníček sestavily: vedoucí ŠJ Divišová Marie, vedoucí kuchařka Fousová Milena
Jídla objednávejte nejpozději do 14.30 h. předchozího dne.
Oběd nelze uchovávat, je třeba po odebrání ihned zkonzumovat.