Loading...
 
(V keši)

Objednávání obědů Objednávání

Přístupové údaje pro vstup do systému objednávek získáte v kanceláři jídelny.

Jídelní lístek školní jídelny GOB a SOŠ – 9. týden

Vysvětlivky alergenů jsou na konci stránky
Pondělí 24. února 2020
  • polévka: kapustová, 1a
  • oběd 1: uherská pečeně, těstoviny, 1ac, 3, 9, 10
  • oběd 2: rybí nugety, brambory, kompot, 1ac, 3, 4, 7, 12
  • nápoj: čaj
  • dezert s ovocem, 7

Úterý 25. února 2020
  • polévka: vývar s nudlemi, 1ac, 3, 7, 9
  • oběd 1: koprová omáčka, vepř. maso, houskový knedlík, 1ac, 3, 7
  • oběd 2: zapečená brokolice se šunkou, brambory, 3, 7, 12
  • oběd 3: vlašský salát, pečivo, 1ac, 3, 7, 9, 10
  • nápoj: džus, čaj

Středa 26. února 2020
  • polévka: fazolová, 1a
  • oběd 1: krůtí medailonky se šunkou a sýrem, rýže, 7, 12, kompot
  • oběd 2: bavorské vdolečky, 1a, 3, 7
  • nápoj: čaj, horká čokoláda, 1a, 7
  • ovoce

Čtvrtek 27. února 2020
  • polévka: rajská s těstovinou, 1ac, 10
  • oběd 1: holandský řízek, bramborová kaše, okurka, 1ac, 3, 7, 12
  • oběd 2: špagety s bylinkami a rajčaty, 1ac, 3, 7
  • oběd 3: cizrnový salát s rajčaty, pečivo, 1ac, 3, 7, 10
  • nápoj: čaj, mošt

Pátek 28. února 2020
  • polévka: česneková s kroupami, 1a, 3, 9
  • oběd 1: moravský vrabec, bramborový knedlík, špenát, 1ac, 3, 7
  • oběd 2: hrachová kaše, uzené maso, okurka, chléb, 1a, 3, 7, 10
  • nápoj: čaj se sirupem

Jídelní lístek školní jídelny GOB a SOŠ – 10. týden

Vysvětlivky alergenů jsou na konci stránky
Pondělí 2. března 2020
  • polévka: kmínová, 1ac, 3, 7, 9
  • oběd 1: vepřové nudličky po valticku, těstoviny, 1ac, 3, 7, 10
  • oběd 2: lívance s marmeládou, 1a, 3, 7, 8
  • nápoj: čaj, koktejl, 1a, 7
  • jogurt, 7

Úterý 3. března 2020
  • polévka: vývar s těstovinou, 1ac, 3, 7, 9
  • oběd 1: pečené kuře, houskový knedlík, zelí, 1ac, 3, 7, 10
  • oběd 2: nudle s mákem, 1ac, 3, 7
  • oběd 3: ovocný salát se smetanou, pečivo, 1ac, 3, 7, 8
  • nápoj: džus, čaj, 1a, 7

Středa 4. března 2020
  • polévka: zelná, 1a, 7, 10
  • oběd 1: francouzské brambory, okurka, 12, 3, 7, 10
  • oběd 2: těstoviny po italsku s kuřecím masem, 1ac, 3, 7
  • nápoj: čaj
  • ovoce

Čtvrtek 5. března 2020
  • polévka: čočková, 1a
  • oběd 1: dukátové buchtičky s krémem, 1ac, 3, 7
  • oběd 2: krůtí plátek s peperonátou, rýže, 7, 9, 10, 12
  • oběd 3: salát s bulgurem, fazolkami a rajčaty, pečivo, 1ac, 3, 7
  • nápoj: čaj, mošt

Pátek 6. března 2020
  • polévka: zeleninová, 1a, 7, 9
  • oběd 1: mletá vepřová roláda, bramborová kaše, okurka, 1ac, 3, 7, 12
  • oběd 2: zapečené rybí filé se smetanou a bazalkou, 4, 7, 12
  • brambory, kompot
  • nápoj: čaj se sirupem

Jídelní lístek školní jídelny GOB a SOŠ – 11. týden

Vysvětlivky alergenů jsou na konci stránky
Pondělí 9. března 2020
Z technických důvodů zavřeno

Úterý 10. března 2020
  • polévka: vývar s kapáním, 1ac, 3, 7, 9
  • oběd: kuřecí špíz, brambory, salát z čínského zelí, 1a, 7, 10, 12
  • nápoj: čaj

Středa 11. března 2020
  • polévka: česneková, 3, 7, 12
  • oběd: segedínský guláš, houskový knedlík, 1a, 3, 7, 10
  • nápoj: čaj
  • ovoce

Čtvrtek 12. března 2020
  • polévka: hrstková, 1a, 12, 9
  • oběd: flamendr, rýže, 1a, 7, 9
  • nápoj: čaj ovocný

Pátek 13. března 2020
  • polévka: koprová, 1a, 7, 12
  • oběd: smažený vepřový řízek, brambory, okurka, 1a, 3, 7, 12
  • nápoj: čaj se sirupem

1 - obiloviny obsahující lepek pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 - korýši a výrobky z nich
3 - vejce a výrobky z nich
4 - ryby a výrobky z nich
5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 - sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 - mléko a výrobky z něj
8 - skořápkové plody mandle, lískové ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9 - celer a výrobky z něj
10 - hořčice a výrobky z ní
11 - sezamová semena (sezam)
12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg/kg, I, vyjádřeno SO2
13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 - měkkýši a výrobky z nich


Podrobnější informace o alergenech u vedoucí ŠJ.
V závorce - alergeny obsažené v surovinách ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny.
Bez závorky- alergeny obsažené v surovinách.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelníček sestavily: vedoucí ŠJ Divišová Marie, vedoucí kuchařka Fousová Milena
Jídla objednávejte nejpozději do 14.30 h. předchozího dne.
Oběd nelze uchovávat, je třeba po odebrání ihned zkonzumovat.

Vytvořil admin, naposledy upraveno Středa 26 of únor, 2020 13:09:39 uživatelem krejci.
 Google+

Akce školy, IS Bakaláři

Partnerství



Naše škola navázala spolupráci s Masarykovou univerzitou v rámci projektu Partnerství ve vzdělávání.


Partner school

Naše škola se stala partnerskou školou Cambridge P.A.R.K. a umožní tak přípravu studentů na zkoušky Cambridge English.