Loading...
 
(V keši)

Objednávání obědů Objednávání

Přístupové údaje pro vstup do systému objednávek získáte v kanceláři jídelny.

Jídelní lístek školní jídelny GOB a SOŠ – 4. týden

Vysvětlivky alergenů jsou na konci stránky
Pondělí 25. ledna 2021
  • polévka: koprová, 1a, 7, 3, 12
  • oběd: srbské rizoto, okurka, 7, 9, 10
  • nápoj: čaj
  • jogurt, 7

Úterý 26. ledna 2021
  • polévka: vývar s kapáním, 1ac, 3, 7, 9
  • oběd: králík na smetaně, houskový knedlík, 1ac, 3, 7, 9, 10
  • nápoj: džus, čaj

Středa 27. ledna 2021
  • polévka: jáhlová, 7, 9
  • oběd: vepřová pečeně, brambory, dušená mrkev, 1ac, 7, 12
  • nápoj: čaj
  • ovoce

Čtvrtek 28. ledna 2021
  • polévka: čočková, 1a
  • oběd: šunkové flíčky, zelný salát, 1ac, 3, 7, 10
  • nápoj: čaj

Pátek 29. ledna 2021
  • polévka: česneková, 1a, 3, 9
  • oběd: kuře ala-kachna, bramborový knedlík, zelí, 1ac, 3, 10
  • nápoj: čaj

Jídelní lístek školní jídelny GOB a SOŠ – 6. týden

Vysvětlivky alergenů jsou na konci stránky
Pondělí 8. února 2021
  • polévka: pohanková, 7, 9
  • oběd: pražská vepřová pečeně, rýže, červená řepa, 1a3, 9, 10
  • nápoj: čaj
  • ovoce

Úterý 9. února 2021
  • polévka: vývar s těstovinou, 1ac, 3, 7, 9
  • oběd: segedínský guláš, houskový knedlík, 1ac, 3, 7, 10
  • nápoj: džus, čaj

Středa 10. února 2021
  • polévka: rajská, 1ac, 10
  • oběd: kuřecí špíz, opékané brambory, tatarská omáčka, 3, 7, 12, 10, 6
  • nápoj: čaj

Čtvrtek 11. února 2021
  • polévka: zeleninová, 1a, 7, 9
  • oběd: čočka na kyselo, uzené maso, okurka, chléb, 1ac, 3, 7, 10
  • nápoj: čaj
  • pudink, 7

Pátek 12. února 2021
  • polévka: s krupicí a vejcem , 1ac, 3, 7, 9
  • oběd: moravský vrabec, bramborový knedlík, špenát, 1ac, 3, 7
  • nápoj: čaj, mošt

Přehled alergenů:
1 - obiloviny obsahující lepek pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 - korýši a výrobky z nich
3 - vejce a výrobky z nich
4 - ryby a výrobky z nich
5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 - sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 - mléko a výrobky z něj
8 - skořápkové plody mandle, lískové ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9 - celer a výrobky z něj
10 - hořčice a výrobky z ní
11 - sezamová semena (sezam)
12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg/kg, I, vyjádřeno SO2
13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 - měkkýši a výrobky z nich

Podrobnější informace o alergenech u vedoucí ŠJ.
V závorce - alergeny obsažené v surovinách ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny.
Bez závorky- alergeny obsažené v surovinách.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelníček sestavily: vedoucí ŠJ Divišová Marie, vedoucí kuchařka Fousová Milena
Jídla objednávejte nejpozději do 14.30 h. předchozího dne.
Oběd nelze uchovávat, je třeba po odebrání ihned zkonzumovat.

Vytvořil: admin. Poslední úprava: Neděle 24 of leden, 2021 19:28:00 uživatelem krejci.
 Google+

Akce školy, IS Bakaláři

Partnerství



Naše škola navázala spolupráci s Masarykovou univerzitou v rámci projektu Partnerství ve vzdělávání.


Partner school

Naše škola se stala partnerskou školou Cambridge P.A.R.K. a umožní tak přípravu studentů na zkoušky Cambridge English.