Loading...
 

Objednávání obědů Objednávání

Přístupové údaje pro vstup do systému objednávek získáte v kanceláři jídelny.

Jídelní lístek školní jídelny GOB a SOŠ – 22. týden

Vysvětlivky alergenů jsou na konci stránky
Pondělí 25. května 2020
  • polévka: vločková s bramborem, 1ac, 9, 12
  • oběd: pečené kuře, rýže, kompot, 1a, 7
  • nápoj: čaj

Úterý 26. května 2020
  • polévka: vývar s kapáním, 1ac, 3, 7, 9
  • oběd: segedínský guláš, houskový knedlík, 1a, 3, 7, 10
  • nápoj: džus, čaj

Středa 27. května 2020
  • polévka: hrstková, 1a, 9, 12
  • oběd: holandský řízek, bramborová kaše, salát, 1a, 3, 7, 12
  • nápoj: čaj
  • ovoce

Čtvrtek 28. května 2020
  • polévka: květáková, 1a, 3, 7
  • oběd: vepřová kýta na kmíně, těstoviny, 1ac, 3, 7
  • nápoj: čaj

Pátek 29. května 2020
  • polévka: selská, 1a, 7, 12
  • oběd: čočka na kyselo, uzené maso, okurka, chléb, 1a, 3, 7, 10
  • nápoj: čaj

Jídelní lístek školní jídelny GOB a SOŠ – 23. týden

Vysvětlivky alergenů jsou na konci stránky
Pondělí 1. června 2020
  • polévka: jáhlová, 7, 9
  • oběd: hovězí roštěná, rýže, červená řepa, 1a, 9, 10
  • nápoj: čaj
  • ovoce

Úterý 2. června 2020
  • polévka: vývar s játrovými noky, 1ac, 3, 7, 9
  • oběd: vepřová pečeně, houskový knedlík, zelí, 1ac, 3, 7, 10
  • nápoj: džus, čaj

Středa 3. června 2020
  • polévka: čočková, 1a
  • oběd: kuř. plátek se šunkou a sýrem, brambory, salát, 7, 9, 12
  • nápoj: čaj

Čtvrtek 4. června 2020
  • polévka: zeleninová, 1a, 7, 9
  • oběd: pražská vepřová pečeně, těstoviny, 1ac, 3, 7, 9
  • nápoj: čaj
  • jogurt, 7

Pátek 5. června 2020
  • polévka: frankfurtská, 1a, 7, 12
  • oběd: dukátové buchtičky s krémem, 1a, 3, 7
  • nápoj: čaj, mošt

1 - obiloviny obsahující lepek pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 - korýši a výrobky z nich
3 - vejce a výrobky z nich
4 - ryby a výrobky z nich
5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 - sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 - mléko a výrobky z něj
8 - skořápkové plody mandle, lískové ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9 - celer a výrobky z něj
10 - hořčice a výrobky z ní
11 - sezamová semena (sezam)
12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg/kg, I, vyjádřeno SO2
13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 - měkkýši a výrobky z nich



Podrobnější informace o alergenech u vedoucí ŠJ.
V závorce - alergeny obsažené v surovinách ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny.
Bez závorky- alergeny obsažené v surovinách.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelníček sestavily: vedoucí ŠJ Divišová Marie, vedoucí kuchařka Fousová Milena
Jídla objednávejte nejpozději do 14.30 h. předchozího dne.
Oběd nelze uchovávat, je třeba po odebrání ihned zkonzumovat.

Vytvořil admin, naposledy upraveno Pátek 22 of květen, 2020 14:36:05 uživatelem krejci.
 Google+

Akce školy, IS Bakaláři

Partnerství



Naše škola navázala spolupráci s Masarykovou univerzitou v rámci projektu Partnerství ve vzdělávání.


Partner school

Naše škola se stala partnerskou školou Cambridge P.A.R.K. a umožní tak přípravu studentů na zkoušky Cambridge English.