Objednávání obědů Objednávání

Přístupové údaje pro vstup do systému objednávek získáte v kanceláři jídelny.

Jídelní lístek školní jídelny GOB a SOŠ – 12. týden

Vysvětlivky alergenů jsou na konci stránky
Pondělí 18. března 2024
  • polévka: kmínová, 1a, 3, 7, 9
  • oběd 1: hovězí maso stroganov, rýže, 1a, 7, 9
  • oběd 2: rybí prsty, brambory, kompot, 1a, 3, 4, 7, 12
  • nápoj: čaj, voda
  • jogurt, 7

Úterý 19. března 2024
  • polévka: vývar s játrovými noky, 1ac, 3, 7, 9
  • oběd 1: segedínský guláš, houskový knedlík, 1a, 3, 7, 10
  • oběd 2: mexické fazole, pečivo, 1a, 3, 7, 9, 10
  • nápoj: džus, čaj, voda

Středa 20. března 2024
  • polévka: vločková s bramborem, 1a, 7, 9, 12
  • oběd 1: kuřecí plátek na šlehačce, brambory, kompot, 6, 7, 12
  • oběd 2: nudle s perníkem, 1a, 3, 7
  • nápoj: čaj, voda, koktejl, 7
  • ovoce

Čtvrtek 21. března 2024
  • polévka: hrachová, 1a
  • oběd 1: uherská pečeně, těstoviny, 1a, 3, 9, 10
  • oběd 2: rýžový nákyp s meruňkami, 3, 7
  • nápoj: čaj, voda, mošt

Pátek 22. března
  • polévka: dršťková z hlívy ústřičné, 1a, 6
  • oběd 1: lasagne (zapečené těstoviny s mletým masem), 1a, 3, 7, 9, 10
  • oběd 2: masové koule na leču, bulgur, 1a, 3, 9, 10
  • nápoj: čaj se sirupem, voda

Jídelní lístek školní jídelny GOB a SOŠ – 13. týden

Vysvětlivky alergenů jsou na konci stránky
Pondělí 25. března 2024
  • polévka: pohanková, 7, 9
  • oběd 1: kuřecí závitek se sušenými rajčaty, rýže, kompot, 7, 10
  • oběd 2: krupicová kaše s kakaem, 1a, 7
  • nápoj: čaj, voda
  • ovoce

Úterý 26. března 2024
  • polévka: vývar s těstovinou, 1ac, 3, 7, 9
  • oběd: vepř. maso, křenová omáčka, houskový knedlík, 1a, 3, 7, 10
  • oběd 2: špecle s uzeným masem a zelím, 1a, 3, 7, 9
  • nápoj: džus, čaj, voda

Středa 20. března 2024
  • polévka: zeleninová s kuskusem, 1a, 7, 9
  • oběd 1: čočka na kyselo, párek, okurka, chléb, 1a, 3, 7, 9, 10
  • oběd 2: čevabčiči, brambory, tatarská omáčka, 1a, 3, 6, 7, 12
  • nápoj: čaj, voda, kefír, 7

Čtvrtek 28. března 2024
  • polévka: vločková s bramborem, 1a, 7, 9, 12
  • oběd: vepřová pečeně, brambory, špenát, 1a, 3, 7, 12
  • nápoj: čaj, voda

Pátek 29. března
Velký pátek

Jídelní lístek školní jídelny GOB a SOŠ – 14. týden

Vysvětlivky alergenů jsou na konci stránky
Pondělí 1. dubna 2024
Velikonoční pondělí

Úterý 2. dubna 2024
  • polévka: vývar s kapáním, 1ac, 3, 7, 9
  • oběd 1: hovězí guláš, houskový knedlík, 1a, 3, 7, 10
  • oběd 2: jáhlový nákyp a ovocem, 7
  • nápoj: džus, čaj, voda

Středa 3. dubna 2024
  • polévka: rajská s těstovinou, 1a, 3, 9, 10
  • oběd 1: vepř. kýta po selsku, bramborová kaše, mrkvový salát, 1a, 7, 12
  • oběd 2: smažený květák, brambory, tatarská omáčka, 1a, 3, 7, 6, 12, 10
  • nápoj: čaj, voda, mošt

Čtvrtek 4. duben 2024
  • polévka: fazolová, 1a
  • oběd 1: kuře na paprice, těstoviny, 1a, 3, 7, 9
  • oběd 2: jogurtové knedlíky, 1a, 3, 7
  • oběd 3: salát z hlávkového salátu a ředkviček, pečivo, 1a, 3, 7
  • nápoj: čaj, voda
  • ovocná přesnídávka

Pátek 5. dubna
  • polévka: česneková, 3, 9, 12
  • oběd 1: hrachová kaše, uzené maso, okurka, chléb, 1a, 3, 7, 10
  • oběd 2 rybí filé se sýrem, brambory, kompot, 3, 4, 7, 12
  • nápoj: čaj se sirupem, voda

Přehled alergenů:
1 - obiloviny obsahující lepek pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2 - korýši a výrobky z nich
3 - vejce a výrobky z nich
4 - ryby a výrobky z nich
5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 - sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 - mléko a výrobky z něj
8 - skořápkové plody mandle, lískové ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9 - celer a výrobky z něj
10 - hořčice a výrobky z ní
11 - sezamová semena (sezam)
12 - oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg/kg, I, vyjádřeno SO2
13 - vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 - měkkýši a výrobky z nich

Podrobnější informace o alergenech u vedoucí ŠJ.
V závorce - alergeny obsažené v surovinách ve stopovém množství uváděné výrobcem suroviny.
Bez závorky- alergeny obsažené v surovinách.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Jídelníček sestavily: vedoucí ŠJ Divišová Marie, vedoucí kuchařka Fousová Milena
Jídla objednávejte nejpozději do 14.30 h. předchozího dne.
Oběd nelze uchovávat, je třeba po odebrání ihned zkonzumovat.